"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud.

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
DMITRI: see on raskel ajal positiivne uudis! (0)
25. märts 2021
Dmitri Povilaitis

"Mina austan igati Tallinna linna otsust hüvitada esimene haiguslehe päev," ütles Pealinnale Dmitri.

Eriti hea näha, et ka sel raskel ajal ilmuvad ka positiivsed uudised. Nimelt mina austan igati Tallinna linna otsust hüvitada esimene haiguslehe päev. Paraku riik ei reageerinud sellele, nagu mina meediast aru sain, kuid olen uhke, et meil on selline tugi linna poolt. Samas on hea näha, et kriisiajal ei hakka linn ametnike palku tõstma, võrreldes presidendi ja peaministriga. Keegi ütleb, et see on pisiasi, aga mina arvan, et see on hoolitsus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.