"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
GALERII! Ministrid said esimese AstraZeneca vaktsiinidoosi (0)
25. märts 2021
Raigo Pajula

Mitmed ministrid said täna Ida-Tallinna keskhaiglas esimese doosi AstraZeneca koroonavaktsiini.

“Tänan Ida-Tallinna Keskhaigla tublisid tervishoiutöötajaid võimaluse eest ennast COVID-19 vastu kaitsesüstida,” teatas tervise- ja tööminister Tanel Kiik sotsiaalmeedias. Sarnaselt enamike eesliinitöötajatega vaktsineeriti Kiige sõnul ka tema AstraZeneca vaktsiiniga.

Vaata galeriid (30)

“Täna said võimaluse ennast Vabariigi Valitsuse liikmed vaktsineerida ja nii vaktsineeriti ka mind AstraZeneca vaktsiiniga,” teatas sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo ja kutsus ühtlasi ka teisi end vaktsineerima. “Niimoodi, ennast ja teisi kaitstes, pidurdame viiruse levikut ja saame jätkata oma elu suurema turvatunde ja südamerahuga,” lisas ta.

Siseminister Kristian Jaani palus samuti end võimalusel vaktsineerida: “Minuga koos on vaktsineeritud 177 457 inimest, neist 1 doosiga 119 314 ja 2 doosiga 58 143. Manustatud dooside koguarv on 235 600. Palun vaktsineerime ennast kohe, kui see võimalus tekib.”

Vaktsiini said veel ka välisminister Eva-Maria Liimets, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ja riigihalduse minister Jaak Aab.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.