"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
MADIS: hea näha, et linn teeb selliseid samme (0)
25. märts 2021
Dmitri Povilaitis

"Tean isegi inimesi, kes ei ole julgenud haiguslehte võtta, sest iga sent loeb. Märkimisväärne on ka see, et linn tõesti muretseb ja annab inimestele rohkem võimalusi, et kriis üle elada," ütles Pealinnale Madis.

Tõepoolest on rõõm näha, et linn teeb selliseid samme raskel ajal. Tean isegi inimesi, kes ei ole julgenud haiguslehte võtta, sest iga sent loeb. Märkimisväärne on ka see, et linn tõesti muretseb ja annab inimestele rohkem võimalusi, et kriis üle elada. Võtame kasvõi tasuta transpordi, mis kehtib juba mitu aastat, samas linn areneb. Mulle meeldib elada linnas, kus on tugev linnapea ja kes vastutab sõnade ja tegude eest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.