"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
TRIIN: Tallinna algatus on teretulnud (0)
25. märts 2021
Dmitri Povilaitis

"Tallinna algatus väärib tunnustust," ütles Pealinnale Triin.

Imelik on näha, et peaminister ei oska arvutit kasutada ja siiski juhib meie riiki. Paraku head mõtted ei jõuagi sinna, et teoks saada. Tallinna linna algatus on igati teretulnud ja väärib tunnustust. Praegu on rasked ajad, paljudel on äri maas, aga need vähesed, kes nö ellu jäänud, ei suutnud isegi haigeks jääda, et mitte raha kaotada. Nüüd tundub, et olukord veidike paraneb.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.