"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
ELMO Rent kavatseb Tallinna tänavatele tuua elektrilised mootorrattad (0)
26. märts 2021

Kui muidu on Tallinna tänatel poplaarseimateks kaherattalisteks elektrilised tõuksid, siis ELMO Rent kavatseb esimese ettevõttena tuua Tallinna tänavatele kontaktivaba lühirendi teenusena elektrilised mootorrattad.

ELMO Rendi tegevjuht Julia Nekrassova seletas plaani tagamaid: “Meie kliendibaas ning keskkonnasõbralike autode park on viimasel ajal jõudsalt kasvanud ning aeg on tuua välja uued sõiduvahendid“.

Kui elektritõukerattad on viimasel kahel hooajal leidnud suurt kasutust, siis ELMO Rent panustab pikema läbisõiduga, mugavatele ja stiilsetele elektrilistele mootorratastele. „Kliendil saab olema võimalus rentida elektrilist mootorratast ning ka kiivrit analoogselt meie senisele hinna loogikale, kas minuti, tunni või päeva järgi – säilitame lihtsuse ja ägeduse,“ ütles Julia Nekrassova. 

Elektrimopeedide maaletooja Motohobi OÜ valdkonnajuhi Kajar Lemberi sõnul saab tegemist olema SUPER SOCO TC ja TS mudelitega, millel on 3000W võimsusega elektrimootor ning mille läbisõit koos lisaakuga saab olema kuni 150 kilomeetrit. 

„Loodame kliente rõõmustada ka võimsamate ratastega, mille kiirus võiks maanteel olla ka 95 km/h, kuid SUPER SOCO TC ja TS saavad olema esimesed mudelid,“ kergitas Julia Nekrassova järgmisi plaane. Jagamine saab toimuma ELMO Rendi punktides esimesena Tallinnas ja seejärel Tartus sarnaselt kõigile teistele ELMO Rendi keskkonnasõbralikele sõidukitele. 

Plaanikohaselt jõuavad ELMO Rendi elektrirised mootorrattad tänavatele aprillis 2021.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.