"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Turvatöötaja pidas kinni tanklas noaga vehkinud mehe (0)
26. märts 2021
Pealinn/Pilt on illustratiivne

Turvafirma G4S turvatöötaja pidas neljapäeva hilisõhtul Tallinnas asuva tankla teenindusjaamas kinni mehe, kes oli noa ähvardusel nõudnud teistelt külastajatelt, et need talle tanklas müüdavat kaupa ostaksid.

Kell 23.12 sai turvaettevõtte juhtimiskeskus paanikahäire teate tankla teenindusjaamast. Kolme-nelja minutiga sündmuskohale jõudnud turvatöötaja sai klienditeenindajalt info, et teenindusjaamas oli üks mees ähvardanud külastajaid noaga ja nõudnud, et need talle seal müüdavat kaupa ostaksid. Temaga kaasas oli veel teine mees, kes varastas võileiva. Turvatöötaja sõnul talle teadaolevalt ükski külastajatest ähvardajat kuulda ei võtnud.

Turvamehe saabumise ajaks olid mehed lahkunud. Turvatöötaja vaatas turvakaamerate salvestusest toimunu üle, et siis kahtlusaluseid ümbruskonnast otsida. Jooksu pannud noormehed tulid aga ise peagi tanklasse tagasi.

Turvatöötaja tundis kohe ära noormehe, kes oli külastajaid noaga ähvardanud. Mees oli silmnähtavate alkoholi- ja narkojoobe tunnustega ning käitus ebaadekvaatselt. Turvatöötaja märkas, et nuga on tal paremas püksitaskus. Turvamees lähenes mehele ning võttis noa temalt ära ja pidas ta kinni. Teine mees põgenes sündmuskohalt.

Appi saabus veel kaks turvapatrulli, samuti kutsuti kohale politsei. Kuna kinnipeetud mees üritas üht turvatöötajat rünnata, siis pandi tal politsei saabumiseni käed raudu. Kinnipeetud noormees anti üle politseile.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.