"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kõlvart: õpilased sel kevadel ilmselt enam koolipinki ei pääse (0)
27. märts 2021
Albert Truuväärt

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ütles, et ei avalda erilist lootust, et koolilapsed sel kevadel veel kontaktõppele pääseksid. "Ei ole vaja luua endale illusioone. Kahjuks tuleb arvestada ka sellega, et seda võimalust ei teki sel kooliaastal. Olen seda ka varem mõista andnud," ütles Kõlvart.

“Minu seisukoht oli alati see, et algklassilapsed ja HEV-lapsed (hariduslike erivajadustega lapsed – BNS) peaks käima maksimaalselt koolis kohal. HEV-lapsed saavadki koolis käia, nemad ei ole koduõppel. Aga vaadates viiruse leviku dünaamikat, siis inimesed peavad olema valmis hullemaks stsenaariumiks,” märkis Kõlvart.

“Pole mõtet inimestele rääkida, et vaatame veel kaks nädalat ja siis veel kaks nädalat. Inimestel on kergem, kui nad teavad pikemat ajajoont ja see ei ole just meeldiv,” selgitas Kõlvart ERR-ile.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.