"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kriminalistid aitavad piirangute järgimist kontrollida (0)
27. märts 2021
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo töötajad tulid patrullidele appi koroonapiirangutest kinnipidamist kontrollima.

“Viiruse leviku peatamine nõuab vahepeal ka eriti täpseid uurijaoskusi,” kirjutab Põhja prefektuur sotsiaalmeedias. “Kriminaalbüroo usinad inimesed tegelevad iga päev raskete kuritegude lahendamisega, ent täna vajab abikätt veel üks keeruline olukord – viiruse leviku vähendamine. Nii ongi krimkad abiks meie patrullidel, et vaadata, kuidas peetakse kinni piirangutest ja mis koroonarindel toimub.”

“Sõrmejälgi kelleltki ei võeta ja luubiga maski kandmist ei uurita, ent kindlasti kuuleb head nõu, näeb silmadega naeratamist ja endast kõige andmist, et suvi saaks päästetud,” seisab sotsiaalmeediateates.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.