"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kolmest tõsisemast liiklusõnnetusest kahes osales elektritõukeratas (0)
28. märts 2021
Albert Truuväärt

Lume sulamisega muutunud liikumisharjumused jõuavad vaikselt ka liiklusõnnetuste statistikasse, nimelt juhtus laupäeval kolm inimvigastustega õnnetust, millest kahes said viga elektritõuksiga liiklejad.

Esimene õnnetus juhtus kella 11.54 ajal Tallinnas Telliskivi 50 ees kõnniteel, kus elektritõuksiga Heina tänava suunas liikunud 44-aastane naine kukkus. Kiirabi viis naise Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Teine õnnetus juhtus kella 18.14 ajal Reidi teel sadama sissesõidu kandis, kus elektritõuksiga mööda jalgrattateed Uus-Sadama tänava suunas sõitnud 15-aastane tüdruk kukkus. Kiirabi viis lapse Tallinna lastehaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kella 21.05 ajal Tallinnas Tööstuse tänaval Hundipea ristmiku kandis, kus Mercedes-Benz 200 D kaotas juhitavuse ning rullus üle katuse. Sõiduki juhi ja reisijate asukoha selgitab välja menetlus. Autos viibis kolm inimest ja üks neist, 16-aastane noormees, tuli kiirabil toimetada Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.