"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinn leidis kolmele Viru tänava lillekioskile rentniku (0)
28. märts 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Tallinna ettevõtlusameti hallatav asutus Tallinna Turud leidis kirjalikul enampakkumisel kolmele Viru tänaval asuvale lillemüügikioskile uue rentniku. Linn otsis rentnikku müügikioskitele number 1, 3 ja 4. Kõigi kolme kioski rentnikuks saab Tip-Toping Grupp OÜ.

Kõigi üürile antavate kioskite äriruumi üldpind on 10,5 ruutmeetrit. Kioski number 1 üürihind on 5555 eurot kuus. Enampakkumise alghind oli 3900 eurot kuus.

Kioski number 3 üürihind on 5300 eurot, enampakkumise alghind oli 3600 eurot kuus. Kioski number 4 üürihinnaks kujunes enampakkumisel samuti 5300 eurot, alghind oli 4000 eurot.

Äriruumid antakse kasutusse kolmeks aastaks ning nende allkasutusse andmine on keelatud. Üüri hindadele lisandub käibemaks ning üürnikud on kohustatud tasuma ka kõik ruumi kasutamisega seonduvad kõrvalkulud.

Aadressil Viru tänav 26 asuvaid lillemüügikioske haldab ja arendab Tallinna ettevõtlusameti hallatav asutus Tallinna Turud. Kokku on Viru tänaval 14 lillekioskit. Lilleturul on lubatud ainult lillede jaemüük. Tallinna Turud haldab ka Nõmme turgu, Mustamäe turgu, Lasnamäe turgu ja kalaturgu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.