"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VIDEO! VAATA SAADET: "Tallinna panoraam". Tallinn hüvitab esimese haiguspäeva, Elmo Nüganen tahab huumorimeelt tagasi saada (0)
28. märts 2021
Pealinn

"Ma mõistusega saan aru, kui oluline see on ja loodan, et äkki nüüd kui see mingisugune tõsidus saab kuhugi maha jäetud, siis võib-olla võiks huumorimeele tagasi saada," räägib Linnateatri peanäitejuhi ametist lahkuv Elmo Nüganen täna kell 17.30 Kanal 11 saates "Tallinna panoraam".  

Tallinna otsus kompenseerida haigestunud inimestele 1. haiguslehe päev, näitab eeskuju valitsusele. Koroonakriisi ohjamisel on ülioluline vähendada haiguskoldeid töökohtadel ning tagada, et ükski haigus sümptomitega inimene sissetuleku vähenemise hirmus tööle ei läheks.

Kuidas kujundada Tallinnast kliimaneutraalne linn? Lähiaja märksõnadena võib välja tuua kiirtrammid, renoveeritud majad, asfaltkatte vähendamine ja uuenduslik kliimaneutraalne linnaosa.

Tallinna Linnateatri peanäitejuhi ametist lahkuv Elmo Nüganen soovib kõigile kolleegidele kannatlikkust ja huumorimeelt, kuid tunnistab samas, et ta ise on huumorimeele minetanud ning teeb nalja väga harva: “Ma mõistusega saan aru, kui oluline see on ja loodan, et äkki nüüd kui see mingisugune tõsidus saab kuhugi maha jäetud, siis võib-olla… öeldakse ju, et hallid ajurakud on ikkagi taastuvad, siis võib-olla võiks huumorimeele tagasi saada.”

Mitmed kultuuritegijad on korooonakriisis oma tegevuse internetti üle kolinud. Kuivõrd lihtne või keeruline on see olnud? Ning kas virtuaalkultuuril on tulevikku ka pärast piirangute lõppu?

Heerold tutvustab muuseumiks kujunenud Martsipanitoa magusaid ja mälestusi, mida ilmestavad maailmas ainulaadsed martsipani kaunistused.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.