"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Piirivööndis drooni lennutanu sai trahvi (0)
29. märts 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Pühapäeval avastas Ida prefektuuri Narva kordoni patrull piirivööndis lendavat drooni. Piirivalvurid tuvastasid drooni omaniku, kes polnud teadlik sellest, et Eestis ei tohi ilma politsei- ja piirivalveameti kooskõlastuseta piirivööndis droone lennutada.

Narva kordoni piirivalvurid määrasid rahatrahvi inimesele, kes lennutas piirivööndis drooni, vahendas BNS Ida prefektuuri. 

Pühapäeval avastas Ida prefektuuri Narva kordoni patrull piirivööndis lendavat drooni. Piirivalvurid tuvastasid drooni omaniku, kes polnud teadlik sellest, et Eestis ei tohi ilma politsei- ja piirivalveameti kooskõlastuseta piirivööndis droone lennutada.

Drooni omanikule määrati piirirežiimi rikkumise eest rahatrahv. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.