"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Rohkem kui 30 aastat koostööd väärib märkamist (0)
29. märts 2021
Endel Apsalon

Kaitseliidu Nõmme malevkond tähistab täna oma 31. taasasutamise aastapäeva. Linnaosa vanem Grete Šillis tunnustas Kaitseliidu tegevust ja sõnas, et Nõmme malevkonnal on oluline roll kohaliku kogukonna elus.

“Nõmme malevkonna rolli linnaosa tähtpäevade ja sündmuste korraldamisel ei saa kuidagi alahinnata. Nende osalusel oleme heisanud tähtpäevade hommikul lippe ja nad on kaasa löönud Rabajooksu korraldamisel, rääkimata paljudest teistest nõmmekatele olulistest sündmustest,” rääkis Šillis. “Kaitseliitlaste vabatahtlik panus Nõmme elu korraldamisel väärib tunnustamist.” 

Nõmme malevkonna pealik Paul Ney ütles tähtpäeva kommenteerides, et nende sooviks on kogukonna tegemistes aktiivselt  kaasa rääkida. “Kaitseliit on vabatahtlik riigikaitse organisatsioon ja meil on rida sõsarorganisatsioone, alates Naiskodukaitsest, lõpetades Kodutütarde ja Noorte Kotkastega. Nende tegevuse kaudu oleme saanud pakkuda kodaniku riigikatse alast kasvatust nii suurtele kui väikestele Nõmme elanikele. Tahan tänada kõiki, kes panustavad Eesti omariikluse kestma jäämisesse oma vaba aega.”

Kaitseliit loodi esmakordselt aastal 1918.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.