"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tanja Mihhailova-Saar: meie naabrid on arusaajad, võime julgesti akent lahti hoida (0)
29. märts 2021
Svetlana Aleksejeva

Lauljanna Ranha Mihhaoilova-Saar rääkis, et tema kodumajas on korteriühistu, üheskoos koristatakse lehed ära, pannakse kottidesse ja need viiakse minema.

“Kuna meie maja juures on rohkem männipuud, siis meil lehti eriti pole ka. Saame hakkama, meil on ka kokku lepitud, kes millal kui palju lehti ära koristab ja kunagi pole arusaamatusi olnud. Meil elavad sõbralikud ja arusaajad inimesed. Ja ega ümberkaudu ka kusagil eriti pole lehti põletatud. Naabritel on samuti need punased kotid, kuhu lehed korjatakse. Nii et võime kevadel julgesti akna lahti teha ja pole karta, et tuba suitsuhaisu täis läheks. Eks siin sõltub kõik ikka inimestest. Kui saadakse aru, et ei tohi kaasainimesi oma suitsuga häirida, siis seda ka ei tehta,” rääkis lauljanna.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.