"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Uuring: 73 protsenti tööandjaist plaanib tänavu uusi töötajaid värvata (0)
29. märts 2021
Scanpix

"Kergem on praegu tööturult leida lihttöölisi, müügi- ja teenindustöötajaid ning ka kontoriametnikke, mis peegeldab selgelt, keda tervisekriis on Eesti tööturul enim mõjutanud," ütles CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt.

CVKeskus.ee ja Palgainfo Agentuuri värbamistrendide uuringu esmastest tulemustest selgus, et 73 protsenti tööandjatest plaanib sel aastal palgata uusi töötajaid.

Tööandjate küsitlusest selgus, et 34 protsenti tööandjatest plaanib luua ka uusi töökohti, mis on kõrgeim näitaja alates 2020. aasta kevadel alanud tervisekriisist, teatasid CVKeskus.ee ja Palgainfo Agentuur.

Ühtlasi tõi 56 protsenti tööandjatest uuringus välja, et nende organisatsiooni jaoks ei ole Eesti tööturul piisavalt pakkuda vajalikku tööjõudu. Tervisekriis on aga tööjõupuudust siiski leevendanud, sest näiteks 2019. aasta talvel tunnetas tööjõu vähesust 78 protsenti tööandjatest.

Kui 2019. aastal leidis 17 protsenti tööandjatest, et vajalikke töötajaid on tööturul piisavalt, siis 2021. aasta märtsis oli samal seisukohal juba 27 protsenti uuringus osalenud tööandjatest.

CVKeskus.ee turundusjuhi Henry Auväärti sõnul on endiselt kõige keerulisem leida tipp- ja keskastme spetsialiste ning oskustöölis. “Kergem on aga praegu tööturult leida lihttöölisi, müügi- ja teenindustöötajaid ning ka kontoriametnikke, mis peegeldab selgelt, keda tervisekriis on Eesti tööturul enim mõjutanud,” märkis ta pressiteates.

Auväärt nentis, et tervisekriis on muutnud ka värbamismetoodikaid – pea kolmandik tööandjatest tõi uuringus välja, et 2020. aastal sagenes värbamisel videointervjuude kasutamine. “Tööandjad lisavad praegugi tööpakkumistele virtuaalse värbamise – sealhulgas tööintervjuu – infot, et julgustada kandideerima ka neid inimesi, kes ei soovi intervjuuks kodust lahkuda,” lisas ta.

Värbamispraktikate puhul prognoosis 32 protsenti tööandjatest 2021. aastaks kasvavat vajadust tegeleda organisatsiooni maine kujundamisega ja 30 protsenti vajadust suurendada videointervjuude kasutamist värbamisel.

Palgainfo Agentuur ja tööportaal CVKeskus.ee viivad koostöös läbi Eesti tööandjate ja töötajate küsitlusi, millega uuritakse tööturukäitumist, palkade ja palgaootuste muutusi ning organisatsioonide värbamisplaane ja -trende.

Värbamispraktikate uuringu eesmärk oli selgitada välja, millised olid suundumused töötajate värbamisel 2020. aastal ja missugused on organisatsioonide värbamisplaanid 2021. aastal. Uuringu esmased tulemused põhinevad tagasisidel, mis on saadud pea 400 tööandjalt, kes annavad kokku tööd umbes 50 000 inimesele üle Eesti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.