"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Kapo pidas kinni Surematu Polgu aktivisti (0)
30. märts 2021
Albert Truuväärt/ Pilt on illustreeriv

Märtsi alguses peeti kinni Eesti vabariigi kodanik, 57-aastane Sergei Seredenko. Teda kahtlustatakse Eesti vabariigi vastase suhte pidamises. Kriminaalmenetluse huvides ei ole praegu võimalik detailsemat infot avaldada.

Kaitsepolitsei pidas märtsi alguses kinni Sergei Seredenko, kahtlustatuna Eesti Vabariigi vastu tegutsemises, vahendas BNS Postimeest.
 
Märtsi alguses peeti kinni Eesti vabariigi kodanik, 57-aastane Sergei Seredenko. Teda kahtlustatakse Eesti vabariigi vastase suhte pidamises.

Riigiprokuratuuri taotlusel võttis kohus kahtlustatava vahi alla, leides, et kuriteokahtlus ja vahistamine on põhjendatud.

Kriminaalmenetluse huvides ei ole praegu võimalik detailsemat infot avaldada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

tankifännid
30. märts 2021 20:06
Teenekas Heinz Guderian pelgalt inspekteeris tankikooli Kaasanis kas mitte?
Vaatleja
31. märts 2021 08:17
Õigus. Väljavõte vene keelsest Vikipeediast "С 1 февраля 1930 года командир 3-го автотранспортного батальона. С 1 октября 1931 года начальник штаба инспектора автотранспортных войск. Летом 1932 года приезжал в СССР с инспекцией в танковую школу «Кама» под Казанью вместе со своим начальником генералом Лутцем. Сам Гудериан в Казани никогда не учился[6]." Tegu oli siis ilmselt tankikooliga, mille maailmasõdade vaheliste sõjaliste piirangute all vaevelnud sakslased bolševike lahkel vastutulekul salaja oma tulevaste tankivägede isikkoosseisu väljaõppeks inglaste-prantslaste eest salaja Venemaale rajasid.
vot tak
30. märts 2021 19:15
https://rusidea.org/450000 “Дорогой г-н Президент, я симпатизирую советской форме правления, как наиболее подходящей для русского народа...” Из письма президенту США Вудро Вильсону (17 октября 1918 г.) от Уильяма Лоренса Саундерса, президента корпорации “Ингерсолл-Рэнд”, директора корпорации “Америкэн Интернэшнл” и вице-председателя правления Федерального резервного банка Нью-Йорка. https://www.facebook.com/nommeraadio/photos/a.165507663496164/966860110027578/?type=3&theater Kaasani tankikooli "Kama" vilistlased. Tuntuim neist on kindral Heinz Guderian. https://zen.yandex.ru/media/two_wars/kak-sssr-pozvolil-gitleru-postroit-sekretnuiu-bazu-na-kolskom-poluostrove-i-pochemu-ee-zakryli-5ff233aefe4e686f6a7c9b71 Saksa mereväebaas 1939 - 40 Koola poolsaarel.