"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Pirital algas teeremondi hooaeg (0)
30. märts 2021

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul alustati esimeses etapis töödega Supluse puiesteel ja Arnika teel.

Esmaspäeval alustati Pirita linnaosas ligi pool miljonit maksva kvartalisiseste teede taastusremondiga.  

Liinati sõnul alustati esimeses etapis töödega Supluse puiesteel ja Arnika teel. “Aprillis jõutakse Mähe-Kaasiku, Meremehe ja Jahimehe teele ning sealt edasi Lükati teele. Samuti remonditakse mitmes kohas jalgteid,” sedastas Liinat.

Ehitustööde käigus pannakse teedele uus asfaltkate, paigaldatakse uued äärekivid ja vahetatakse välja vanad kaevupäised ajakohaste vastu. Samuti uuendatakse ülekäiguradasid, mis saavad mummukivi ehk braikivi katte ning tehakse haljastustöid. Jahimehe teel piiratakse ka puude võrasid.

Linnaosavanema sõnul tehakse Pirita teedel ja tänavatel sel aastal erinevaid remonditöid – nii taastusremonti, hooldusremonti kui ka pindamistöid – kokku üle 40 kohas. “Töid tehakse mitmes jaos. Kui osal tänavatel on juba kuulda remondimasinate müra, siis samal ajal on avatud ka riigihange Pirita linnaosa kvartalisiseste teede taastusremondi tegija leidmiseks. Nii ulatuslike tööde puhul on etapiline lähenemine mõistlik,” selgitas Liinat. 

Kvartalisiseste teede taastusremonditöid teeb linna keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel AS Tref Nord. Tööde lepinguline maksumus on 468 450 eurot ja tähtaeg 6. juuni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.