"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
VIDEO! Kristiines algas kevadkoristus graniitsõelmete kogumisega (0)
30. märts 2021
Kristiine LOV

"Kuna talv oli külm ja lumerohke, siis puistati sõidu- ja kõnniteedele väga suures koguses graniitkildu, mida nüüd korjatakse üles ja suunatakse puhastusele ja korduvkasutusele," ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Lepingupartnerid alustasid sellel nädalal Kristiine linnaosas suure kevadkoristusega, toimub tänavate ja haljasalade koristustööd, töötavad imurid, välja veetakse talvine praht, tolm ja prügi. Teede puhastamist alustati graniitsõelmete kokku kogumisest.

Linnaosa vanem Jaanus Riibe rõhutas, et kõnniteede koristust plaanitakse teha kolme päeva jooksul.

“Mitu päeva järjest kestnud õhutemperatuuri plusskraadid ja soe märtsikuu lubavad meil alustada suure kevadkoristusega. Kuna talv oli külm ja lumerohke, siis puistati sõidu- ja kõnniteedele väga suures koguses graniitkildu, mida nüüd korjatakse üles ja suunatakse puhastusele ja korduvkasutusele. Samuti koristatakse ära lume alt välja tulnud lendpraht,” ütles Riibe.

Sellel talveperioodil jagas Kristiine linnaosa valitsus korteriühistutele ja kinnistute omanikele üldkokku üle 23 tonni graniitkillustiku, et tagada parem libedusetõrje tase ja ohutum liikumine.

“Mahukamate tööde puhul kaasatakse käsitööbrigaade. Täna tehakse kevadkoristust Seebi piirkonna kõnniteedel ning Tedre ja Räägu tänavate kõnniteel. Homme on plaanis puhastada Kuldnoka ja Kirsi tänavate kõnnitee ning Tuuliku tänava kergliiklustee,” täpsustas Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.