"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
ANDRES: Ma naudin kõige rohkem õues jalutamist (0)
31. märts 2021
Dmitri Povilaitis

"Kui kurvalt see ka ei kõlaks, aga mulle meeldib, et praegu on inimesi tänavatel vähe," selgitas Andres, et temale on alati olnud kõige suuremaks naudinguks värskes õhus jalutamine. 

“Olen juba pensionär ja pean ütlema, et ega ma millesti puudust praegu eriti ei tunne,” rääkis Andres. “Mina olen juba kaks korda vaktsiinisüsti saanud, Pfizerit. Enesetunne on hea, pole mingeid kõrvaltoimeid olnudki.”

Ta rääkis, et tema vanuses inimestele pole olulised kinod ega spaad, vaid hea tervis ja võimalus värske õhu käes rohkem jalutada. “Kui kurvalt see ka ei kõlaks, aga mulle meeldib, et praegu on inimesi tänavatel vähe,” tõdes Andres. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

psühholoog
10. apr. 2021 11:46
Sotsiaalfoobia.