"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Järve asumisse paigaldati haljasalale piknikulaud (0)
01. aprill 2021

"Elanike ettepanekul paigaldasime Järve tänav 25 mänguväljaku juurde ja haljasalale uue piknikulaua," sõnas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosa valitsus paigaldas Järve tänav 25 mänguväljaku juurde ja haljasalale piknikulaua. 

“Elanike ettepanekul paigaldasime Järve tänav 25 mänguväljaku juurde ja haljasalale uue piknikulaua. Igapäevaselt saame tagasisidet ja hooldame nii spordi- ja mänguväljakuid kui ka haljasalasid, kuid arvestame ka elanike ettepanekuid erinevate asukohtade arendamisel ja palju küsitakse uus võimalusi värskes õhus veetmiseks, mida ka paigaldatud piknikulaud võimaldab,” selgitas Riibe, kes soovis kõigile kaunist kevadet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.