"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinna jäätmejaamad hakkavad tööle suvise tööaja järgi (0)
01. aprill 2021
Albert Truuväärt/ Pilt on illustreeriv

Alates tänasest lähevad Tallinna jäätmejaamad üle suvisele töökorraldusele. Pääsküla, Rahumäe, Paljassaare ning Pärnamäe jäätmejaamad on kevadel ja suvel avatud tööpäeviti kell 12.00 kuni 20.00.

Laupäeval ja pühapäeval töötavad kõik jäätmejaamad kell 10.00 kuni 18.00. Jäätmete äraveoks ja sisemisteks korrastustöödeks on teisipäeviti suletud Paljassaare jaam, neljapäeviti Pääsküla jaam ja reedeti Pärnamäe ning Rahumäe jaam. 

Riigipühadel Tallinna jäätmejaamad ei tööta ja seega on saabuvate ülestõusmisepühade ajal 2. ja 4. aprillil kõik jäätmejaamad suletud. Laupäeval, 3. aprillil töötavad kõik Tallinna jäätmejaamad nädalavahetuse graafiku järgi ja on avatud kell 10.00 kuni 18.00. 

Jäätmejaamas võetakse linnaelanikelt tasuta vastu piiramatus koguses vanapaberit ja kartongi, pakendeid, toiduõli ja -rasva, vanametalli, komplektseid elektri- ja elektroonikaseadmeid ning kasutuskõlblikku mööblit. Piiratud koguses saab tasuta üle anda kodumajapidamises tekkinud aia- ja haljastusjäätmeid (0,6 m3), kasutuskõlblikke riideid (0,6 m3), töötlemata puitu (1 m3), markeeritud plastijäätmeid (1 m3), rehve (8 tk), betooni (1 m3), eelsorteeritud telliseid (1 m3), plaate ja keraamikatooteid (1 m3), lehtklaasi (1 m3) ja teatud koguses erinevaid ohtlikke jäätmeid. Muid jäätmeid ja piirkoguseid ületavaid jäätmekoguseid saab üle anda jäätmejaama hinnakirja alusel. Täpsema info leiab jaamade kodulehelt jaatmejaam.ee. Jäätmejaamasid haldab Tallinna Jäätmekeskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.