"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Täna õhtul Kanal 11-s Neeme Raud "Siin Tallinnast": millal saavad vaktsiini ka alla 65-aastased linlased? (0)
01. aprill 2021

Kanal 11 saates "Siin Tallinn" algusega täna kell 21.30 uurib saatejuht Neeme Raud, kui edukalt on suudetud sõnum vaktsineerima tulekuks riskigruppidele edastada. Samuti uuritakse, kas kinnisvaraturu ülekuumenemine ohustab ka Tallinna büroohooneid.

Saade “Siin Tallinn” käsitleb Tallinnas ees seisvat uut massvaktsineerimist. Linn on sel nädalal oluliselt tõhustanud kommunikatsiooni koroonaviiruse teemal. Kui edukalt on suudetud sõnum vaktsineerima tulekuks riskigruppidele edastada? Kas ja kui paljud tallinlased leiavad endiselt, et Venemaa Sputnik on parim vaktsiin? Millal saavad vaktsiini ka alla 65-aastased linlased? Stuudios on linnapea Mihhail Kõlvart.

Kas Tallinna kinnisvaraturg on ülekuumenenud? Kes ostavad? Kes müüvad? Kuidas on lood ärikinnisvaraga? Kas maailmas laialt kõlavad jutud, et suured büroohooned kesklinnades jäävadki (pool)tühjaks, kuna paljud inimesed jäävad kodutööle, hakkavad mõjutama ka Tallinna kesklinna ärihooneid? Stuudios on tallinna linnavolikogu juht Tiit Terik ja kinnisvaraärimees Viljar Arakas.

Ees on suured pühad. Ega me oma elurutus ole unustanud nende pühade tegelikku sisu ja sõnumit. Teeme ringkäigu Tallinna ajaloolises Toomkirikus. Stuudios on Toomkiriku vaimulik Arho Tuhkru.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lugeja
1. apr. 2021 22:59
https://epl.delfi.ee/artikkel/93015945/ekre-jaur-eelmises-valitsuses-maksab-katte-sajad-tuhanded-vaktsiinidoosid-jaavad-juunini-laekumata