"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Järgmisel nädalal tuleb Eestisse visiidile Hispaania välisminister (0)
04. aprill 2021

Kohtumisel välisminister Eva-Maria Liimetsaga arutatakse Eesti ja Hispaania kahepoolseid suhteid, COVID-19 koordinatsiooni ja vaktsineerimist, Euroopa tuleviku konverentsi ning digiülemineku, rohepöörde ja rändeküsimusi ning suhteid Ühendkuningriigiga.

Järgmise nädala reedel tuleb Eestisse visiidile Hispaania välisminister Arancha González Laya, et tähistada 100 aasta möödumist diplomaatiliste suhete sõlmimisest Eesti ja Hispaania vahel, vahendas BNS. 

Kohtumisel välisminister Eva-Maria Liimetsaga arutatakse Eesti ja Hispaania kahepoolseid suhteid, COVID-19 koordinatsiooni ja vaktsineerimist, Euroopa tuleviku konverentsi ning digiülemineku, rohepöörde ja rändeküsimusi ning suhteid Ühendkuningriigiga.

Lisaks käsitlevad nad Euroopa Liidu strateegilist autonoomiat, NATO tulevikku, Atlandi-üleseid suhteid, samuti Venemaad, Valgevenet, Hiinat ja Türgit.

Hispaania välisminister kohtub Eestis ka peaminister Kaja Kallase, president Kersti Kaljulaidi ja riigikogu esimehe Jüri Ratasega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

ühised väärtused
5. apr. 2021 08:23
Nüüd kõik Kaljulaidid, Kaljurannad, Mikserid jne jne jne ühiselt demonstreerima katalaanid Hispaania türmist priiks. Ei mingeid poliitvange Euroopa demokraatia ja ühised väärtused.