Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Täna kanal 11-s kell 17.30! Tallinna panoraamis räägitakse massvaktsineerimisest ja kevadisest suurpuhastusest (0)
04. aprill 2021

Igal pühapäeval kell 17.30 on Kanal 11 eetris Tallinna Panoraam, mis on kirev assortii erinevatest linnaelu puudutavatest teemadest. Täna räägitakse, kui edukalt möödus nädalavahetusel toimunud massvaktsineerimine. Samuti räägitakse Tallinna linnaosades toimuvatest kevadistest suurpuhastusest.

Massvaktsineerimise talgud võimaldasid vaktsineerida ligi 7000 pealinna elanikku. Kuidas jäid korraldajad ja osalejad rahule Tondiraba jäähalli ja Sõle Spordikeskuse vaktsineerimiskeskustega? 

Tallinn kutsub endast teada andma peresid, kes soovivad pakkuda kriisiolukorda sattunud väikelastele peavarju ja ajutist kodu.
 
Aprillis algas Tallinna linnaosades ka kevadine suurpuhastus. Õhuseire jaamad näitavad, et peentolmuosakesi on õhus vähem kui eelnevatel aastatel. Seda tingib asjaolu, et linnas liikus sellel aastal 20% vähem autosid ja valdavalt olid talveperioodil soodsad ilmastikutingimused.
Kuidas tähistasid meie esivanemad kevadpühi? Eesti talurahval olid kevadpühadeks omad kombed, millest paljud on sootuks unustuse hõlma vajunud.

Heerold kutsub ringkäigule Revali esimesele vene aristokraatlikule seltsile ehitatud toretsevasse hoonesse, mis 19. sajandi lõpus ja 20. sajandi alguses kujunes kohaliku seltskonnaelu keskpunktiks. Täna tegutseb selles Vabaduse väljaku kõrval asuvas majas Tallinna Keskraamatukogu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

hoiatus teistele
4. apr. 2021 13:02
Kui meditsiiniteenust hakatakse osutama fotolampide särtsudes ja pärast oled äratuntavana ja tolana ajalehes, siis jääb selline vaktsineerimine lihtsalt ära. Ning mõnele poliitikule on vaktsineerimiskampaania ka valimiskampaania alguseks. Tuleb oodata, mil perearst vaktsineerima hakkab.