"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Ida-Tallinna Keskhaiglale avaliku konkursiga uut juhti ei leitud (0)
07. aprill 2021

"Praeguse juhatuse esimehe Ralf Allikvee ametiaeg lõppeb mai alguses, kuid haigla nõukogu teeb talle ettepaneku jätkata ametis kuni juuni lõpuni," sõnas AS Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimees, linnakantsler ja konkursi valikukomisjoni esimees Kairi Vaher. 

Tänavu veebruari lõpus välja kuulutatud avaliku konkursiga Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) juhatuse esimehe ametikohale uut juhti ei leitud, mistõttu jätkatakse uue esimehe leidmist läbi sihtotsingu. 

Vaheri sõnul oodati kandidaadilt võimekust haiglat strateegiliselt ja operatiivselt juhtida ning arendada, muuhulgas vastutada ka teenuste kvaliteedi eest ja korraldada igapäevast ravitööd. “Paraku me ei leidnud avaliku konkursiga haiglale uut juhti ja jätkame uue juhatuse esimehe otsingut sihtotsinguga. Sihtotsingus läbivad kandidaadid samasuguse hindamisprotsessi kui avaliku konkursi kandidaadid,” märkis Vaher. “Praeguse juhatuse esimehe Ralf Allikvee ametiaeg lõppeb mai alguses, kuid haigla nõukogu teeb talle ettepaneku jätkata ametis kuni juuni lõpuni.”

Juhatuse esimehe ametikohale kandideeris kokku 15 inimest, kellest neli kutsuti vestlusele valikukomisjoniga. Valikukomisjon vestles kandidaatidega 23.märtsil veebivahendusel.  

Valikukomisjoni kuulusid: AS Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimees ja linnakantsler Kairi Vaher, AS Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu liige ja abilinnapea Betina Beškina, linna personalidirektor Vilve Raik ja valdkonna ekspert Raul Adlas.  

ITK juhatuse esimehe avalik konkurss toimus 24. veebruarist kuni 15. märtsini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.