"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnamäe sai loa ühistranspordis reklaami näitava firma ostmiseks (0)
12. aprill 2021
Mats Õun

Margus Linnamäe suurosalusega OÜ Megameedia Grupp sai konkurentsiametilt loa osta Best Propaganda OÜ-lt Public TV üksus, mis tegeleb ühistranspordi infoekraanidel reklaamide näitamisega.

Koondumise peamiseks põhjuseks on OÜ Megameedia Grupp soov laiendada enda tooteportfelli, hakates pakkuma reklaamivõimalusi ka ühistranspordis, selgub konkurentsiametile esitatud koondumisteatest, vahendab BNS.

Public TV on Best Propaganda OÜ majandusüksus, mille moodustab ühistranspordi infoekraanidel näidatava reklaamiga seotud äritegevus. Ettevõte edastab elektroonilist digitaalinfot, mis koosneb reklaamidest, kommertsinfost, meelelahutuslikest meediaklippidest, aga ka üldisest informatsioonist nagu ilmateade, linnateated, uudised ja muu taoline.

Ettevõttel on koostöökokkulepped partneritega, mis vahendavad oma klientidele eetriaega. Samuti loob ettevõte videoklippe ning teostab kanalite planeerimist ja vahendust.

Best Propaganda emaettevõte on Margus Tammele kuuluv Virtual World OÜ.

Megameedia Grupi emaettevõte on Margus Linnamäele ja Ivar Vendelinile kuuluv valdusfirma MM Grupp OÜ, millele kuuluvad ettevõtted tegutsevad muu hulgas tervishoiu-, meedia-, kinnisvara-, jaekaubanduse- ning jaeteeninduse valdkondades.

MM Grupile kuuluvad ka Postimees Grupp ja uudisteagentuur BNS.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.