“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
Nõmmel algavad kvartalisiseste teede remonttööd (0)
14. aprill 2021
Albert Truuväärt

"Hea meel on tõdeda, et suur hulk teid ja tänavaid saab tänavu korda. Nimekirjas olevate tänavate seisukord vajab põhjalikku korrastamist. Osadel neist pole nii mahukaid remonttöid tehtud kogu vabariigi kestmise ajal," rääkis Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

Esmaspäeval, 19. aprillil alustatakse Nõmmel kvartalisiseste teede taastusremonttöödega, mis kestavad augustikuuni.

“Kuna Nõmmel on palju tänavaid jagatud linnaruumiga, kus lisaks autodele liiguvad jalakäijad ja jalgrattad on oluline, et ebatasasusi oleks teekattes võimalikult vähe. Kuigi paljud tänavad saavad uue katte, jääb endiselt palju tänavaid korrastamist ka ootama. Olen veendunud, et sama aktiivselt tuleb töid jätkata ka järgmistel aastatel,” lisas Šillis.

Esimeses järjekorras alustatakse ehitustöödega Rajametsa tänaval. Taastusremonttööde teostatakse ka Moora tänaval, Soone tänaval, Liipri tänava Naaritsa tn ja Liipri tn 33 vahelisel lõigul, Kura tänaval, Piibri tänava Valdeku tn ja Piibri tn 4 vahelisel lõigul, Lauliku tänava Laane tänava ja Õitse tänava vahelisel lõigul, Tähe tänava Vabaduse pst ja Tähe tänav 32 vahelisel lõigul, Hõimu tänava Vabaduse pst ja Ränduri tänava vahelisel lõigul, Laulu tänava Vabaduse pst ja Laulu tn 12 vahelisel lõigul, Ugala tänava Haldja tänava ja Taara tänava vahelisel lõigul, Saha tänava Hõimu tänava ja Rännaku pst vahelisel lõigul, Sõbra tänava Ränduri tänava ja Sõbra tn 15 vahelisel lõigul ja Serva tänaval.

Ehitustöid teostab AS Tariston. Tööde maksumus on 1 miljon eurot. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on august 2021.

Esimesed objektid on:

·         Rajametsa tänav algusega 19.04.2021.

·         Moora tänav algusega 26.04.2021.

·         Soone tänav algusega 26.04.2021.

Liiklejatel palutakse järgida objekti ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.