"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kristiine ristmikul asuvate majade esine teelõik läbib uuenduskuuri (0)
21. aprill 2021

"Täna alanud tööde käigus eemaldatakse sealt vana asfaltkate, rajatakse uus killustikalus, vahetatakse vanad sadevee kaevuluugid uute vastu, ehitatakse uus asfaltkate ja teepeenar," selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosa valitsus annab teada, et 21. aprillil alustati Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel Kristiine linnaosas asuva Endla tänav 48 – Madara 30 vahelise teelõigu taastusremonttöödega. 

„Mul on väga hea meel tõdeda, et ka sel aastal toimuvad linnaosas asuvate väiksemate tänavate ja teede remonttööd suures mahus. Täna alanud tööde käigus eemaldatakse sealt vana asfaltkate, rajatakse uus killustikalus, vahetatakse vanad sadevee kaevuluugid uute vastu, ehitatakse uus asfaltkate ja teepeenar. Tööde ajal palume sõidukeid ette mitte parkida ning jälgida ajutist liikluskorraldust,“ ütles Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.