"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kristiines kaasati turvalisuse tagamisse täiendavalt taas turvafirma (0)
26. aprill 2021
Kristiine linnaosa valitsuse tellimusel alustab alates 1. maist linnaosas ringsõite turvaettevõte K Security OÜ patrullekipaaž, kelle ülesandeks on linnaosas täiendava korra tagamine. Foto: Kristiine LOV

“Meie eesmärgiks on linnaosas turvalisuse ja korra tugevdamine. Kuigi meie linnaosa üldist turvataset võib pidada heaks, on märgata et suvisel perioodil sagenevad avaliku korra rikkumised ja nende kohta on elanikud meile ka edastanud kaebuseid,” ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosa valitsuse tellimusel alustab alates 1. maist linnaosas ringsõite turvaettevõte K Security OÜ patrullekipaaž, kelle ülesandeks on linnaosas täiendava korra tagamine. Turvafirma teeb linnaosas igapäevaselt patrullautoga kolm ringsõitu, et ennetada avaliku korra rikkumisi ja tagada linnaosa elanikele suurem turvatunne.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles, et eelmise aasta turvafirma kaasamise kogemus oli hea ja seetõttu otsustati sellise koostöövormiga jätkata.

“Kuigi meie linnaosa üldist turvataset võib pidada heaks, on märgata et suvisel perioodil sagenevad avaliku korra rikkumised ja nende kohta on elanikud meile ka edastanud kaebuseid. Põhjused on erinevad, alates valju muusika kuulamisest öisel ajal spordiväljakutel kuni kampade kogunemiseni välja. Usun, et täiendavast turvaekipaažist saab olema abi nii linnaosavalitsusele, munitsipaalpolitseile kui ka riigi politseile ning meie linnaosa elanike turvatunne paraneb veelgi,” lisas Riibe.

“Iga päev kontrollitakse spordi- ja mänguväljakuid, haljasalasid, poodide ümbrust ning muid avalikke kohti, mis on korrarikkumistega varem silma paistnud. Seaduserikkujat nähes palutakse tegevus lõpetada ning vajadusel kutsutakse appi politsei, kiirabi või päästeamet,” lisas Riibe.

Lisaks igapäevasele patrullimisele tagavad K Security OÜ turvamehed ka turvalisust Kristiine linnaosa avalikel üritustel. Ka linlastel on võimalus teavitada patrullekipaaži avaliku korra rikkumistest telefonil 6 000 756.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.