"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
VIDEO: Kristiine pingid pesti desinfitseeriva survepesuga puhtaks (0)
29. aprill 2021

Kristiine linnaosa valitsuse tellimusel teostati koostööpartneri poolt aprillis linnaosa territooriumil asuva avaliku tänavainventari survepesu koos antibakteriaalse töötlusega.

„Oleme teostanud kevadkoristuse raames Kristiines asuvate pinkide survepesu, et parandada nende väljanägemist ja ka vältida erinevate viiruste, bakterite ja haiguste võimalikku levikut. Survepesu abiga sai pinkidele kogunenud mustuse efektiivselt lahti. Tänavainventar pesti desinfitseeriva vahendiga, mis ei vaja eraldi maha pesemist, sobib nii puit- kui ka metallpindadele ning ei muuda pindade väljanägemist,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosa tänavainventari pesu hõlmas kahtekümmend viit eri asukohta.

„Oleme sellel kevadel lisanud meie linnaosasse veel juurde 26 uut pinki, 12 prügikasti ja 8 mukikaki kasti, asukohtadesse, kuhu elanikul soovisid. See arv suureneb varsti veelgi ning usun, et see toob meie inimesi rohkem õue aega veetma ja nautima kauneid rohealasid,“ lisas Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.