"Kõige rohkem ohustame eesti keelt me ise."

Ivo Linna
ERICH KRIEGER: Malevlased võiks panna metsa istutades lageraie jälgi kaotama (1)
03. mai 2021
Erich Krieger. Foto: Ilja Matusihis

4. mail algab kandideerimine õpilasmalevatesse. Pealinn uuris, mida võiks malev noortele õpetada
ning kui väga vajavad nad laagrites suhtlemist pärast pikka koroonaaega.

Laulja Erich Krieger

“Malevasuve stiimul ei peaks olema ainult linnakärast ja melust eemale saada, vaid õpilasmalev peaks pakkuma võimalust ka tõsist tööd teha. Kriteeriume, millist tööd kui vanad lapsed üldse teha tohivad, peaks minu arvates leevendama,” leidis Erich Krieger.

“Õpilaste vääriline ei peaks ju olema vaid tänavailt suitsukonisid kokku korjata või riisuda, töö põllul või metsas pakuks linnalapsele suuremat vaheldust. Parem oleks malevlased panna näiteks metsa istutama, siis ei oleks ka lageraie tagajärjed nii kurvad. Tegu ei peaks aga olema heategevusega, vaid seda tööd peaks riiklikultki rahastama. Tähtis on, et laps saaks malevasuve jooksul tõsise töö eest väärilise palga. Muidugi peab mõnus seltsielu samuti malevasuve juurde kuuluma.”

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

huvitav küll
3. mai 2021 16:07
Kes neid lubab erametsa puid istutama?