"Kõige rohkem ohustame eesti keelt me ise."

Ivo Linna
Homsest algab õpilasmalevasse kandideerimine (0)
03. mai 2021
Vaata videot

“Hetkel me teeme ettevalmistusi ja räägime läbi tööandjatega. Kandideerimine õpilasmalevasse algab juba homme kell 15.00 ja siis peavad noored arvestama, et mõnede rühmade puhul on veel eelkandideerimine ja lõplik otsus tehakse peale teist vooru. Meil on osad tööandjad, kes soovivad noortega rohkem tuttavaks saada ja uurida, millised noorte ootused on,” selgitas SA Õpilasmaleva juhataja Ott Väli.

Koroonaohu tõttu pole veel täielikult kindel, et õpilasmaleva suvi saab toimuma, kuid lootused selles osas on kõrged. Lisaks õpilasmalevale võimaldab linn lastel ja noortel veeta suve ka laagrites

“Lastelaagritega on sellel suvel nii, et neid korraldavad meie koostööpartnerid nii linnas kui ka väljaspool linna. Linna poolt korraldavad laagreid endiselt noorte huvikeskused, huvikoolid, aga ka linnaosad. Laagrid on mõeldud erinevas vanuses lastele ja noortele. Kui suures mahus me lõpuks laagreid korraldada saame, selgub juba suve jooksul,” lausus Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

Suvist tegevust juba jagub, kui vaid kuri viirus häid plaane ei nurja. Kui soovite just malevasuvest osa saada, siis jätke meelde, et kandideerimine algab juba homme, 4. mail kell 15.00 aadressil www.malev.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.