"Kõige rohkem ohustame eesti keelt me ise."

Ivo Linna
Kristiine korraldab talgupäeva fotokonkurss (0)
03. mai 2021

Kristiine Linnaosa Valitsus korraldab enda Facebooki lehel maikuu talgupäevadele pühendatud fotokonkursi. Talgupäeva foto saab saata linnaosa e-postilekristiineleht@tallinnlv.ee hiljemalt 15. maiks. Kõigi saatjate vahel loositakse välja auhind.

„Mai on kevadiste talgute kuu ja Kristiine elanikud teevad sel kuul väga palju erinevaid talguid ja heakorrastavad hoove või haljasalasid. Oleme kindlad, et nende talgupäevade jooksul toimub palju vahvaid tegevusi, lõbusaid hetki ja huvitavaid leide, mis kindlasti väärivad jäädvustamist ja teistega jagamist. Kõikidest meile saadetud piltidest teeme galerii linnaosavalitsuse Facebooki lehele ja loosime nende autorite vahel välja ka auhinna. Kutsun teid kõiki konkursist osa võta ja meile oma heakorratalgute pilte saatma,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kõigi osalejate vahel loosime 17. mail välja vahva auhinna!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.