"Kõige rohkem ohustame eesti keelt me ise."

Ivo Linna
Meeleavaldajad koos plakatitega kogunesid taas Toompeal (0)
03. mai 2021
Albert Truuväärt

Nagu mitmel nädalal aprillis, kogunesid ka täna Toompeal parlamendi ees ning Vabaduse platsil erinevad seltskonnad, et avaldada meelt koroonapiirangute ja riigikogus menetletava nakkushaiguste ennetamise ja tõrje seaduse (NETS) muudatuste vastu. Kui aprillis toimunud meeleavaldustesse sekkus paaril korral ka politsei, siis seekord piirdusid korravalvurid vaid jälgimisega.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Kristjan Lukk ütles Pealinnale, et kuna alates 3. maist on üldised piirangud inimeste vabas õhus kogunemistele leevenenud, siis polnud ka politseil põhjust seekord sekkuda. „Kogunenud inimeste arv ei ületanud 150 ning ei esinenud ka muid rikkumisi,“ märkis ta.

Riigikogus oli täna NETS-i eelnõu teine lugemine. Demonstrantide põhiloosungid kandsidki erinevaid sõnumeid selle eelnõu menetlemise vastu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.