"Kõige rohkem ohustame eesti keelt me ise."

Ivo Linna
Pirital oodatakse malevlasi appi kloostrivaremetesse (0)
03. mai 2021

“Nagu eelmisel aastal malevanoori küsitledes selgus, olid paljud neist kloostri varemetes esimest korda. Peale töötegemise on see ka hea võimalus saada rohkem aimu kloostri pikast ajaloost,” märkis Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

4. mail kell 15 algab registreerimine õpilasmaleva rühmadesse, traditsiooniliselt oodatakse malevlaste abikäsi Pirital.

Liinati sõnul on linnaosa suviti andnud tööd Tallinna õpilasmaleva Pirita rühmale. “Möödunud aastal töötas Pirital 18 noort, kes olid abiks heakorratöödel kloostri varemete alal, tegid värvimistöid ning koristasid parke. Samuti puhastati spordi- ja terviseradade äärseid metsaaluseid. Malevarühmale pakume tööd ka eeloleval suvel. Kindlasti on see eriline kogemus teenida taskuraha Pirita kloostri varemete ala korrastades. Nagu eelmisel aastal malevanoori küsitledes selgus, olid paljud neist kloostri varemetes esimest korda. Peale töötegemise on see ka hea võimalus saada rohkem aimu kloostri pikast ajaloost,” sõnas Liinat.

Linnaosavanem loodab, et kroonviirus malevasuve toimumist ei halva ning Pirital tuleb ainulaadne ja põnev malevasuvi.

Tallinna koolinoored saavad kandideerida Sihtasutuse Õpilasmalev 2021. aasta malevarühmadesse alates 4. maist kell 15.

Rühmade nimekiri ja rohkem infot veebilehel www.malev.ee, seal saab täita ka registreerimisankeedi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.