"Kõige rohkem ohustame eesti keelt me ise."

Ivo Linna
Kristiines algas Vuti tänava taastusremont (0)
04. mai 2021
Vuti tänava remont Kriistiine LOV

Kristiine linnaosa valitsus annab teada, et alates 4. maist alustati Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel Vuti tänava lõigul Tihase kuni Tedre esise tee taastusremonttöödega.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles, et tööde eesmärgiks on liiklejatele paremate ja ohutumate liikumisvõimaluste loomine. „Tööde käigus toimub vana asfaltkatte eemaldamine, killustikaluse väljakaeve ja uue ehitus, kaevuluukide väljavahetus uute vastu ja uue asfaltkatte ning teepeenra ehitus. Tööd kestavad orienteeruvalt kuni 21. maini 2021 ja sel ajal palume sõidukeid tööde tsooni mitte parkida. Palume jälgida ajutist liikluskorraldust ja vabandame võimalike ebamugavuste pärast!“ lisas Riibe.

Küsimuste tekkimisel palume helistada numbril 645 7119.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.