"Kõige rohkem ohustame eesti keelt me ise."

Ivo Linna
Mupo määras nelja kuuga 208 784 euro eest trahve (0)
04. mai 2021
Linnas valesti parkijatele määras mupo nelja kuuga kokku 9915 trahviotsust kogusummas 198 400 eurot. Foto: Ilja Matusihis

Tallinna munitsipaalpolitsei (mupo) määras kolme kuuga ühistranspordis sõiduõiguseta sõitjaile ja linnas valesti parkijaile kokku 10 436 trahvi kogusummas 208 784 eurot.

Linnas valesti parkijatele määras mupo nelja kuuga kokku 9915 trahviotsust kogusummas 198 400 eurot. Ühistranspordis piletita sõitjatele määrasid mupo ametnikud nelja kuuga 521 trahviotsust kogusummas 10 384 eurot, vahendab BNS.

Aprillis ühistranspordis sõiduõiguse olemasolu ei kontrollitud, kontrolliti maskide kandmist ja vajadusel jagati maske. Kokku kontrollis mupo piletigrupp märtsis ja aprillis, mil tuli korraldus hakata tegelema maskikandmise kontrolli ja maskide jagamisega, 2600 ühissõidukit ja jagas 2480 maski.

Aprillis tehti valesti parkijatele   2708 trahviotsust kogusummas 54 200 eurot. “Esimesed aprillikuu kevadised ilmad meelitasid rahva kohe randadesse, spordiradadele ja loomaaeda, kus tekkis parkimiskohtade nappus ning autosid hakati parkima, kuhu juhtus – keelualadesse, haljasaladele ja nii edasi,” selgitas mupo pressiesindaja Meeli Hunt. 

“Silma torkas eksimuste arvukusega loomaaia parkimisala ja Pikakari rannas asuv, vaid paadiomanikele mõeldud parkla, kuhu on lubatud jätta auto koos paadi transpordiks mõeldud järelhaagisega. Suveks tasuks Pikakari paadi-parkla nõue meelde jätta,” lisas Hunt. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.