"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Mustamäel aitab avalikku korda tagada turvafirma K-Security (0)
05. mai 2021
Mustamäe linnaosa Ilja Matusihis

Alates 1. maist aitab Mustamäe linnaosa territooriumi avalikku korda tagada turvafirma K-Security. Nendega sõlmitud lepingu järgi teevad nad päevas 3 reidi marsruudil, mille nimekirja on lülitatud 16 objekti. Samuti kasutatakse mehitatud valve teenust Vilde spordipargis korra ja öörahu tagamiseks.

„Nagu politsei aastakokkuvõtetest selgus, on Mustamäe jätkuvalt turvaline, mida me saame ühiste jõududega hoida just sellega, et ennetada suuremate rikkumisteni viia võivaid sündmusi,“ ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. Ta lisas: „Kasutame turvafirma abi eelkõige ennetustegevuseks.“

Patrullimise ala Mustamäel
Pilt: Mustamäe LOV

Kuna koroonavastase võitluse piirangute tõttu olid toitlustus- ja meelelahutusasutused suletud, siis võis Mustamäe parkides ja haljasaladel kohata väiksemaid või suuremaid seltskondi, kelle tegevust iseloomustasid neist maha jäänud taara- ja prügihunnikud. Kui patrull märkab rikkumist, kutsub ta rikkujad korrale ning vajadusel tehakse koostööd ka politsei ja päästeametiga.

Turvafirma patrullekipaaž on abiks eelkõige kohtades, kus on enim probleeme linnaosa elanikke häiriva avaliku korra rikkumistega.

Marsruudi koostamisel võtsime arvesse ka linnaosa elanike ettepanekuid ja politsei informatsiooni.

 1. Kadaka metsapark;
 2. E. Vilde tee 130a ümbritsev ala;
 3. Akadeemia tee 30a haljasala;
 4. Ehitajate tee 41 ümbrus;
 5. Ehitajate tee 27 ümbrus;
 6. Akadeemia tee 8 ümbrus;
 7. Akadeemia tee 32 kuni Akadeemia tee 42 ümbrused;
 8. Keskuse tn 16, Mustamäe tee 126 kuni Mustamäe tee 112 ümbrused;
 9. Szolnoki peatuse ümbrus;
 10. J. Sütiste tee 10 kuni J. Sütiste tee 54 kõnnitee ümbrus ning J. Sütiste tee 28 ümbrus;
 11. J. Sütiste tee 23;
 12. Sõpruse pst 195;
 13. Sõpruse pst 177;
 14. Sääse tänav T1, Sääse tn 11a ja Kiili 16 ümbritsev ala;
 15. A. H. Tammsaare tee 93a, A. H. Tammsaare 101a ning E. Vilde tee 72a alad;
 16. A. H. Tammsaare tee 139a ning E. Vilde tee 88a alad;

Linnaosa vanem kutsus mustamäelasi üles: „Kui te märkate kogunemas agressiivseid noortejõuke või täiskasvanuid, kes tarbivad avalikus kohas alkoholi või teisi keelatud aineid, siis andke sellest julgesti teada kas mööduvale patrullile või helistage otse politseisse.“

Ta kinnitas, olukorda analüüsitakse jooksvalt ja vastavalt vajadusele on patrulli marsruuti võimalik muuta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.