"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
TÄNA ÕHTUL KANAL 11 "SIIN TALLINN" Aivar Riisalu ja Jürgen Ligi ristavad mõõgad laste huvihariduse ehk RES-i teemal, Uku Suviste teel Eurovisioonile (0)
06. mai 2021

Kanal 11 saates “Siin Tallinn” algusega täna kell 21.30 uurib saatejuht Neeme Raud,  kas noorte tallinlaste huviharidus on ohus, sest riigieelarves plaanitavate kärbete tõttu ei jagu selleks riigil enam raha? Stuudios selgitavad ja kaitsevad oma positsioone Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu (KE) ja riigikogu liige Jürgen Ligi (RE). Vahetult enne Rotterdamis toimuvat Eurovisiooni on saates külas ka Uku Suviste.

Või tuleb asja vaadata hoopis nii: et riik ei võta huvihariduselt raha ära, vaid KOVid võtavad selle kulu üle, nagu selgitas Riigikogu liige, endine rahandus- ja ka haridusminister Jürgen Ligi (RE) sel nädalal Postimehes. Kas linnavalitsus suudab huvihariduse kulud oma õlule võtta? Stuudios selgitavad ja kaitsevad oma positsioone Aivar Riisalu ja Jürgen Ligi. 

Tallinn puhkeb õide! Linnaruumi istutatakse üle 53 000 lilletaime! Terasema pilguga vaataja on ehk tähele pannud, et linnaparkides ei ole enam sirgjoonelisi peenraid, vaid fantaasiarikkalt kujundatud taimestik. Ning uutmoodi parke on Tallinnas ka: näiteks Süsta park. Stuudios räägivad kevadhõngu toomisest linna Kadrioru pargi loomejuht Kristiina Kirsel ja maastikuarhitekt Kristiina Kupper, kes linna Keskkonna- ja Kommunaalametis haljastusega tegeleb.

Vahetult enne Rotterdamis toimuvale Eurovisioonile sõitu on saates külas ka Uku Suviste. Saame küsida kas ka tema alustas kunagi muusikaga tegelemist huviringidest? Kas jagab sel nädalal Tallinna teenetemärgiga tunnustatud Ivo Linna seisukohta, et meie eurolaulud peaksid olema ikkagi eesti keeles? Kas Eurovisioon võiks sillutada teed edasisele rahvusvahelisele tähelennule? Kas Venemaa estraadikarusellil, mis on lauljate jaoks, olgem ausad, erakordselt tulus, on tal juba kindel koht olemas?

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.