"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kristiine ristmikul asuvate majade esine teelõik tehti korda (0)
07. mai 2021

Kristiine linnaosa valitsus annab teada, et Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel on lõppenud Endla tänav 48 – Madara 30 vahelise teelõigu taastusremonttööd.

“Tööde käigus eemaldati vana asfaltkate, rajati uus killustikalus, vahetati vanad sadevee kaevuluugid uute vastu, ehitati uus asfaltkate ja teepeenar. Mul on hea meel tõdeda, et ka sel aastal toimuvad linnaosas asuvate väiksemate tänavate ja teede remonttööd suures mahus,” ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.