"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
LAGLE PAREK: pole mõtet pärast kiruda, kui sa vaktsiini ei soovi! (0)
10. mai 2021
Lagle Parek. Foto: Scanpix

Pealinn uuris, mida tuntud inimesed piirangute lõdvenedes esimesena teevad ja kas nad võimaluse korral ka vaktsineerima lähevad.

“Muuseumites ja ka kirikutes pole ju rahvamasse – kas oligi vaja neile nii rangeid piiranguid kehtestada? Inimesed, kel mitte kuhugi minna ei ole, elavad seda raskelt üle. Piirangute leevenemine on ometi tore sündmus ja ainuõige otsus”; ütles ühiskonnategelane Lagle Parek.

“Muuseumite avanemist tuleb hakata nautima! Ise kavatsen kindlasti külastada Kadrioru kunstimuuseumi ja kõndida Vabaduse platsile kunstihoonesse suurt kunstnike kevadnäitust vaatama. Olen külastanud seda alati!
Mina usun Eesti arstiteadust ja seda, et igaüks meist peab enda heaks midagi tegema. See, kui keegi arvab, et vaktsineerida pole vaja, on tema enese asi. Aga siis pole ka vaja pärast kiruda! Minul on kaks vaktsiini kätte saadud, mul probleeme ei ole.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.