"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
VIDEO: Kristiine tänavatel tehti survepesu (0)
10. mai 2021

“Pesu eesmärgiks on eelkõige vähendada linnaõhus lenduvat tolmu ja saada puhtaks nurgad, kuhu imurid muidu ei ulatuks,” selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.


Möödunud nädalal toimus Kristiine linnaosas suure kevadkoristuse raames tänavate survepesu, kahe päevaga pesti ja puhastati üle sisekvartalite tänavad.

Jaanus Riibe märkis, et sel aastal on heakorra, koristuse ja tänavate hoolduse taset tõstetud. „Me alustasime koristusega linnaosas juba märtsikuu lõpus ning kohe planeerisime ka selle, et teeme ka tänavate survepesu. . Kuna tavapäraselt pargivad teede ääres autod, siis kutsusime koostööle korteriühistuid ja elanikke, kes ka oma autod selleks ajaks mujale parkisid,“ ütles Riibe, kes tänab kõiki, kes pesu toimumise ajaks on oma sõiduki ajutiselt mujale parkinud.

Kristiine linnaosa tänavate pesu tegi GT4U Baltic OÜ.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.