"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
VIKTOR VASSILJEV: Egiptuse reisi asemel sõidan maale ämma juurde (0)
10. mai 2021
Viktor Vassiljev. Foto: Mats Õun

Pealinn uuris, mida tuntud inimesed piirangute lõdvenedes esimesena teevad ja kas nad võimaluse korral ka vaktsineerima lähevad.

Poliitik ja arst Viktor Vassiljev ütle, et kavatseb aega veeta igati kasulikult.

“Reis Egiptusesse või Türki minu elu unistus pole, mul pole seal midagi huvitavat teha. Sõidan maale ämma juurde, kus majapidamine kõpitsemist vajab. Ämma juures on vaja teha haamritöid, kruvi seina saada, aeda kõpitseda, vanu puid pügada või muru niita. Tegemist leiab seal alati ja töö tulemus on kohe silmaga näha. Muidugi võib ämma juures ka niisama vedeleda, kui ta ei näe,” muigas Vassiljev.

“Sellise ulatusega üleilmne pandeemia on meil saja aasta jooksul esimest korda. Kui tavaliselt võtab vaktsiini väljatöötamine ja tulemuste hindamine neli aastat aega, siis praegu on tegemist tervishoiualase hädaolukorraga üle maailma. Hea, et vaktsiinid koroona vastu on siiski olemas. Ja mask annab teistele inimestele selge märgi, et hoolid.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.