"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Haabersti linnaosas toimuma pidanud õigusapteek lükkub edasi (0)
12. mai 2021
Albert Truuväärt

Haabersti Vaba Aja Keskuses 13. mail toimuma pidanud elanikkonna õigusalane nõustamine lükkub edasi.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et tulenevalt piirangutest ei ole võimalik õigusabipäeva korraldada ning see tuleb edasi lükata. „Esmatähtis on siiski elanike tervis ja seetõttu palume mõistvat suhtumist,“ ütles Siljanov ning kinnitas, et Haabersti linnaosas õigusapteek kindlasti päris ära ei jää vaid lükkub mõned nädalad edasi. „Lisaks õigusapteegile on abivajajatel aga võimalik pöörduda ka mitmete mittetulundusühingute poole, kes samuti pakuvad võimalust saada kvalifitseeritud tasuta õigusabi,“ jätkas linnaosavanema asetäitja.

„Haabersti linnaosas toimub teabepäev suve poole ning siis saab nõu küsida nii perekonnaõiguse, elatisrahade nõuete, pärimisõiguse, notaritoimingute, töölepingu seaduse, töövaidluste lahendamise, korteriühistute problemaatika/kaebused KÜ tegevuse peale, tarbijakaitse probleemide ja vaidlusete, maksuõiguse, kohtusse pöördumise, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise kui kalepingu- ja võlaõiguse alal,“ rääkis linnaosavanema asetäitja ning lisas, et õigusapteegi uuest toimumisajast antakse teada linnaosavalitsuse veebilehel. 

Kvalifitseeritud tasuta õigusabi kohta leiab täpsemalt infot https://www.juristaitab.ee/et/oigusnoustamine

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.