"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Kotkapoja haljasala Lillekülas sai uue kauaoodatud valgustuse (0)
12. mai 2021

Kristiine linnaosa üks väike, kuid esinduslik roheline väljak, Kotkapoja haljasala, sai nüüd uue kaasaegse ja ökonoomse valgustuslahenduse. Platsil on paigaldatud uued valgustuspostid, mille laternad on ajaloolises stiilis. 

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles tänase objekti ülevaatusel, et Kotkapoja haljasala oli varem valgustamata, kuid nüüd saavad elanikud haljasalal aega veeta ka pimedamal ajal. „Elanikud pöördusid meie poole mitmel korral palvega sinna valgustus välja ehitada ja on hea meel, et nüüd on see valmis. Valgustusallikatena kasutati kaasaegseid LED-lampe. 2018. aastal korrastasime ja uuendasime roheala, taastamistööde raames tegime korda kivist tee, lillepeenarde ääred, samuti paigaldasime parki uued pingid ja teabetahvli. Tulge ja nautige mõnusat kevadilma Kotkapoja haljasala,“ kutsus Riibe, kelle sõnul sellega veel ala arendamine ei lõpe ja soov on sinna ehitada ka uus purskkaev.

Kotkapoja haljasala asub Kristiines aadressil Kotkapoja 2b.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.