"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Vabu vaktsineerimisaegu on üle 4100 (0)
12. mai 2021
Ilja Matusihis

Üleriigilises digiregistratuuris on tänase seisuga enam kui 4100 vaba vaktsineerimise aega tervishoiuasutustesse üle Eesti.

Vaktsineerimise aegasid pakuvad digiregistratuuris City Tervisekliinik, Corrigo, Eesti Diabeedikeskus, Hiiumaa haigla, Ida-Tallinna keskhaigla, Ida-Viru keskhaigla, Järvamaa haigla, Jõgeva haigla, Lääne-Tallinna keskhaigla, Läänemaa haigla, Lõuna-Eesti haigla, Medita Kliinik, Põlva haigla, Qvalitas Arstikeskus, Rakvere haigla, S Silmarõõm, Sanatoorium Tervis, Tallinna eriarstikeskus, Tartu ülikooli kliinikum, TNP Konsultatsioonid, Viljandi haigla ja Viru haigla, vahendas BNS.

Iga inimene, kes kuulub hetkel vaktsineeritavasse sihtrühma, näeb sellekohast infot ka patsiendiportaalis www.digilugu.ee, kust ta saab kohe liikuda üleriigilise digiregistratuuri vabade aegade vaatesse. Aegu on võimalik digitaalselt broneerida kõigis oma ajad avalikustanud haiglates.

Tehniliste küsimuste või digiregistratuuris aja broneerimise osas võib võtta ühendust TEHIK-u kasutajatoega telefonil 7 943 943 või e-posti aadressil abi@tehik.ee iga päev kell 7-22.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.