"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Valitsus andis erandkorras Eesti kodakondsuse kahele inimesele (0)
13. mai 2021
Scanpix

Valitsus arutas ja otsustas anda Eesti kodakondsuse kahele inimesele, kes on varasemalt kriminaal- ja väärteokorras karistatud, kuid kelle karistatus on kustunud, vahendas BNS.

Taotlejad on oma viimased kuriteod sooritanud rohkem kui 18 aastat tagasi ja olid kuritegude toimepanemise ajal väga noored, teatas valitsuse pressiesindaja neljapäeval. Üks taotlejates ei ole viimasel viiel ja teine taotleja viimasel kuuel aastal korda rikkunud.

Taotlejatel on pikaajalise elaniku elamisluba, nad on elanud Eestis seaduslikult rohkem kui kaheksa aastat, neil on registreeritud elukoht Eestis, püsiv sissetulek ja nad on sooritanud eesti keele oskuse ja Eesti Põhiseaduse ja kodakondsuse eksamid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.