"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
JÄRELKUULATAVAD LOENGUD Lapsevanemate virtuaalkool lõpetas teise eduka hooaja (0)
14. mai 2021
Monika Haukanõmm Foto Mats Õun

Kesklinna valitsuse ja Kadrioru Saksa Gümnaasiumi menuka ühisprojektina korraldatud virtuaalloengute sari lõpetas sel nädalal oma teise hooaja.

„Mõlemad hooajad olid edukad, eesti- ja venekeelsetele loengutele registreeris end kokku üle kahe tuhande lapsevanema, kes esitasid lektoritele üle kahesaja küsimuse,” ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. “Projekt pälvis ka linna haridusameti tunnustuse. Rääkisime laste vaimsest tervisest ja nende toetamise võimalustest, pingetest, toitumisest, aga ka erinevatest nüüdisohtudest – olgu nendeks siis mõnuained või nutiseadmete liiga aktiivne kasutamine.“

Loengud toimusid veebipõhiselt ja olid kuulajatele tasuta. Sihtrühmana nähti eelkõige 7.-12. klassis käivate Kesklinna õpilaste vanemaid, kuid oodatud olid teisedki. Loengud on järelvaadatavad kõigile soovijatele kuni 1. juunini Kesklinna valitsuste YouTube’i kanalil: shorturl.at/bpzBE.

„Täname kogu südamest kõiki osalejaid aktiivsuse ja positiivse tagasiside eest, millest näeme, et oleme omalt poolt oluliselt panustanud perede heaolusse ning aidanud leida vastuseid keerukatele küsimustele,“ ütles Kadrioru Saksa Gümnaasiumi direktor Imbi Viisma.

Lapsevanemate virtuaalkooli projekti toetasid justiitsministeeriumi, Euroopa majanduspiirkonna ja Norra riigi vastavad programmid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.