Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
FOTOD JA VIDEO! Tänavapesuautode paraad lükkas Tallinna päevale hoo sisse (1)
15. mai 2021
Tänavapuhastusautode paraad 15.05.2021 Albert Truuväärt

Pirita teelt startisid tänavapuhastusautod linna poole. Kabiinidest paistsid vaid naeratavad näod ning jalutajatel oli võimalus saada möödaminnes varahommikune karastav dušš. 

Vaata galeriid (47)

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf sõnas, et tänavapesuautod lähevad tänasest üle suvisele graafikule. „Alustasime tänavapesuga aprilli keskel sest enne olid öökülmad. Nüüd oleme juba kuu aega Tallinna tänavaid pesnud. Kuna algas ka puude õitsemine, siis tänavate pesu on paljudele inimestele, allergikutele, kindlasti väga hea.“  

Klandorf ütles, et heakorrakuu lõpetamine planeeritaksegi just linna sünnipäevaks. „Meil on päris palju erinevaid masinaid, on ka uut tehnikat tulnud. Sellel aastal lõi Kadrioru park oma võimekuse tänavapuhastuseks, kokku kuus-seitse uut tehnikaühikut.“  

Tallinna päeval startisid Pirita teelt 17 pesuautot. Oma masinatega olid kohal linna hoolduspartnerid AS Eesti Keskkonnateenused, Tänavapuhastuse AS, Tallinna Kommunaalteenused OÜ ning asutuse Kadrioru park puhastusüksus.  

„Ikkagi on vahva kui tulede ja viledega autod tänavatel ringi sõidavad,“ võttis abilinnapea Klandorf kokkuvõtteks.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

teadja
19. veebr. 2022 14:53
Tänavaid on hea pesta siis, kui on -10 külma.