"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Kristiine keskus kutsub inimesi koristustalgutel osalema (0)
17. mai 2021
Nõmme linnaosa valitsuse maailmakoristuspäeva talgud. Autor: Albert Truuväärt

22. mail korraldab Kristiine keskus rohenädala raames Kristiine linnaosavalitsusega koostöös koristuspäevaku, mille raames koristatakse linnaosa rohealasid. Koristuspäevaga on kõigil võimalik ühineda ning päeva lõpus mõõdab keskus mitu kilogrammi prügi üheskoos kokku korjati.

Koristustalgute eesmärk on linnaosas ära koristada silmaga nähtav prügi ja ka väikepraht, mis ei pruugi koheselt nähtav olla, kuid hakkab ühel või teisel viisil kogunema ja linnakeskkonda rikkuma. „Kuigi erinevaid koristustalguid on korraldatud juba aastaid ning isegi mitu korda aastas, siis kahjuks leidub endiselt lisaks suuremale prügile palju ka väikeprügi, mida palja silmaga ei näe, kuid mis ühel hetkel muutub suureks ja rikub linnapilti,“ tunnistab Kristiine linnaosavanem Jaanus Riibe.

„Lisaks keskuse ümbrusele on meie jaoks oluline, et kogu linnaosa oleks puhas koht, kus inimesed saaksid rohelusest rõõmu tunda. Seetõttu on iseenesest mõistetav, et kaubanduskeskusena ei panusta me ainult keskuse välimusse ja puhtusesse, vaid väärtustame tervikuna kogu Kristiine kogukonda,“ sõnas Kristiine keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Helina Leif.

Laupäeval, 22. mail kell 11 toimub Kristiine keskuse parklas kogunemine. Keskuse ümbrust ja Kristiine loodust saab üheskoos koristada kuni kella 15:00-ni. Kaubanduskeskus varustab omaltpoolt inimesi kummikinnastega ning samuti on keskuse parkla territooriumil suur prügikonteiner, kuhu võib kogutud prügi visata. Keskus palub inimestel kaasa võtta sobilikud korvid, ämbrid või kotid, kuhu prügi koguda.

Koristuspäevale on võimalik end registreerida aadressil www.kristiinekeskus.ee. Lisateavet Kristiine keskuse ümbruse ja Kristiine looduse koristamise kohta leiavad huvilised Kristiine keskuse kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.